3 jezy – 28. 9. 2023 a následující akce

Napříč Prahou přes 3 jezy

Sraz je v 8:00 v loděnici. Pokud by s tím byl problém, lze dorazit do klubovny v 7:00, ale je potřeba to předem ohlásit a domluvit se. V opačném případě v klubovně nebude nikdo, kdo by s členkami do loděnice zajel.
Návrat je kolem 15:00 do loděnice.
S sebou je potřeba mít kroj!! (kdo nemá, řekne si), kompletní převlečení na vodu, 50,- na startovné, vlastní hrneček do cíle.
Lodě z cíle povezou všechny oddíly zpět po vodě proti proudu přes zdymadla. Kdo tedy nepojede přímo závod, tak pomůže v cíli a pojede s námi zpět do loděnice. Zpět do loděnice pojedeme všichni – !není možné odcházet přímo ze Štvanice!

Posádky budou upřesněny dle přihlášených.

Prosíme všechny členky, které by mohly přijít navíc, aby dorazily. V případě náhlého onemocnění někoho z posádky bychom rádi měli náhradníky. A i kdyby se stalo, že náhradník nepojede závod, stále je zde cesta nahoru, která bude přes zdymadla.

Následující akce

Po 3 jezech se přesuneme do klubovny, kde přespíme do pátku, budeme mí program v klubovně a odpoledne vyrazíme na akci mimo Prahu. Mezi závodem a přespáním je možné dojít domů pro vybavení na víkend.

Počítáme s účastí každé členky, výjimku mají pouze ty, které by v pátek neměly řiditelské volno – zde platí pouze omluva od rodičů.
Bližší informace ohledně akce budou brzy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.