Oslava 100 let přístavu 9. – 11. 9.

Ahoj,
tento víkend bude probíhat oslava 100 let založení našeho přístavu. Některé akce jsou pouze pro členy, nicméně většina je i pro rodiče, bývalé členy, příznivce našeho přístavu atp.
Na webu oslavy (4pvs.skauting.cz) je zveřejněný program akce (přikládám i jako PDF do přílohy).
V programu je rozepsáno, pro koho je která část programu určena, v kolik hodin a kde bude začínat a co si přinést sebou. Určitě se tedy hodí předem se na program podívat.
Program je zároveň shrnutý v tabulce. S plánováním nám ale určitě pomůže, když nahlásíte svou účast.

Zároveň máme ještě info pro rodiče našich současných členek. 
Při pořádání akcí v rámci oslav 100 let Čtyřky budeme potřebovat na páteční a pondělní dopoledne pomoc našich skautů a skautek při přípravě a realizaci programu pro mladší děti. Zde je ke stažení žádost o uvolnění ze školy. Je možné se rozhodnout, na jakou část vyučování bude možné členku uvolnit (klidně i třeba jen na část dopoledne). Pokud potřebujete originál uvolňovačky, napište kdo a na jaký den a papír připravíme na schůzku.
Podmínkou je, že uvolněná osoba bude dopoledne pomáhat při stavbě atrakcí pro děti a odpoledne při jejich obsluze – odpolední účast je tedy nutnou podmínkou k uvolnění.
Také je možné přihlašování na služby i akce v rámci oslav, kterých se mohou děti i rodiče zúčastnit. Program je na https://4pvs.skauting.cz včetně příslušných odkazů.

Děkujeme a na viděnou na oslavě

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.