Vzhled webu

Ahoj holky/rodiče,
naše webové stránky za sebou mají již více než rok a půl provozu a pár malinkých změn. K otestování to celkem stačilo a proto jsme upravili i některé stránky a rubriky. Nicméně nyní bychom rádi zjistili, jak stránky vyhovují vám, co všechno (navíc) byste ocenili, které věci byste naopak raději vypustili, případně jak byste uspořádali horní nebo boční menu tak, aby vám vyhovovalo?
Pište sem do vzkazů, případně na mail, vše se k nám dostane :-).
Pro příklad třeba může názor vypadat takto: kalendář je malý a na rychlý přehled, jestli něco je, stačí. Ale jinak se v něm špatně hledá – mohl by být větší, jako je to třeba u Bobrů? A v menu je zbytečná rubrika „vybavení na víkendy“. Hodila by se více pod „pravidla“.
Prostě pište (nebo malujte) co vás napadne ;-).
Webmaster se na všechny připomínky určitě podívá a po prvotním zahození do koše je jistě znovu pečlivě prostuduje a pokusí se podle nich řídit ;-).

Děkujeme

Nad tímto přemýšlí “Vzhled webu

  • 24.7.2015 na 20:15
    Permalink

    Ahoj, myslím sí že by se mohly obměnit fotky v měnícím se okénku na hlavní stránce, ukazují se pořád ty samé (pokud ovšem výběr není náhodný a náhodně se vybárají stejné fotky). S tím příkladem u kalendáře souhlasím, mohl by být větší, popř. pokud si najedu na akci v kalendáři, bylo by fajn mít tam základní info o akci ( nevím jestli to tam bylo,ale myslím, že ne).
    Přeji všem krásně prázdniny a těším se na první schůzce v září. 🙂

    Odpovědět
  • 2.8.2015 na 10:20
    Permalink

    Ahojda, mně stránky vyhovují, ale i tak mám několik připomínek 😀 😉 . Souhlasím s Markét a fotkami, mohly by se už změnit, přece jenom už jsme o rok starší a krásnější 😀 Já osobně bych uvítala kalendář úplně vypustit a místo něho tam dát přímo rozpis akcí, mě moc nebaví se v tom překlikávat, přijde mi to docela nepraktické a nebo prostě nějaký ten rozpis na hlavní stranu přidat ať je to rychle na dosah, protože je pravda, že do kalendáře zaznamenáváme i schůzky, takže by byla hloupost ho úplně smazat. Toť vše jinak jsem se stránkami naprosto spokojená.
    Též se těším na první schůzku a přeji krásné dožití a přežití 😀 prázdnin ;)! Bt

    Odpovědět
  • 6.9.2015 na 19:48
    Permalink

    Já taky souhlasím s Markétou. Chtělo by to, aby bylo v okénku na hl.stránce více fotek (různé-pořád jiné). Jinak se mi stránky líbí.

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.