Sázavské pádlo (5.-8.5.) a schůzka v loděnici (3.5.)

Sázavské pádlo (5. – 8.5.)

Stejně jako každý rok, i letos se chystáme na tradiční prestižní závod vodáckých oddílů na Sázavě. Táboříme ve stanech v kempu v Pikovicích, kde se bude odehrávat část závodů. Prozatím počítáme s jednou závodní posádkou na pramici (kategorie A, do 12 let), jednou v kategorii B (12-14 let) a 1-2 v závodě kategorice C (15-18 let). I pokud se nedostanete přímo do závodní posádky, tak nezoufejte, budete mít o víkendu co dělat, včetně sjezdu alespoň krátkého úseku Sázavy.
Končit budeme až v pondělí, a to poměrně brzy, jelikož od 16:30 bude v klubovně probíhat oslava kulatých narozenin Pavla Česáka. Uvítáme pomoc s přípravou oslavy, na které pak můžete samozřejmě zůstat 🙂

Posádky jsou následující (mohou se ještě mírně měnit):
kategorie A – Terka, Eliška Z., Johy, 1 člen od Racků; kormidluje Vojta
kategorie B
1- Sonja, Lili, Niki, Máří
2- Míša, Anika, Eliška R., Wizi
3- Maruška Š., Alenka, Kosterka, Emilka
kategorie C: Máňa + Kari, Anežka + někdo od kluků
kategorie K (kajak): Sonja

S sebou mějte spacák, karimatku, kroj!!!, večeři na pátek!, převlečení na vodu i do lesa (alespoň kalhoty, pevné nepromokavé boty, trička, mikinu, spodní prádlo a nepromokavou bundu – viz naše vybavení na víkendy), ešus, lžíci, nožík, zápisník, tužku, uzlovačku, KPZ, baterku, plavky, ručník, hygienu, 400,- Kč.Vše sbaleno ideálně do jednoho batohu na záda (případně malý batůžek se svačinou vedle) – pojedeme vlakem, všechny batohy si poneseme. Pro kategorii B a C doporučuji kleky na kolena (např. volejbalové chrániče nebo jen ustřižené silonky do kterých si dáte houbičky).

Sraz je v pátek, 16:45 !!!na nádraží Praha-Zahradní Město!!!. Vlak odjíždí v 17:00 (Os 11117 /Os 9017).
NávratV PONDĚLÍ !! 16:30 do klubovny, ale kdo nebude chtít přípravovat oslavu, tak rozchod dříve (taktéž v klubovně) – kolem 16:00.

Schůzka v loděnici (3. 5.)

Během tohoto týdne půjdeme na schůzku do loděnice na Zlíchově. Do loděnice se dostanete podle mapky v přiloženém odkazu, nachází se na tramvajové zastávce Lihovar. Od klubovny se tam dostanete přímo tramvají č. 5 nebo autobusem ze Smíchovského nádraží.
Na schůzce budeme řešit základy jízdy na vodě pro nováčky a budeme trénovat na víkend se závodními posádkami.

Sraz je v 16:15 v klubovně, odchod v 16:30. Sraz je v klubovně z důvodu nutnosti odvézt pádla a vesty do loděnice. Pokud by s tím někdo měl problém, ozvěte se Maki nebo Vojtovi.
Konec bude v 19:00 v loděnici na Zlíchově. Do klubovny se společně nevracíme, ale holky můžeme doprovodit na tramvaj.
S sebou: kompletní převlečení na vodu dle (kalhoty, tričko, mikinu/bundu, plavky/spodní prádlo), boty na vodu (ideální jsou staré tenisky – nesmí to být sandály, holínky, croksky a další otevřené boty s tenkou podrážkou!).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.