Svojsíkův závod a okresní setkání – 21.-23.4.

O víkendu se uskuteční další z našich povinných akcí – Svojsíkův závod a okresní setkání skautských oddílů z Prahy 3 – kromě 4. přístavu se setkáme také s oddíly z 61. střediska Vítkov a 5. přístavu (Vodní Pětka). Pro skautky je velká část víkendu zabrána Svojsíkovým závodem – družinovým závodem, vítězky okresního kola budou postupovat do kola krajského.

Závod začíná již v pátek samostatným přesunem družin, tábořením a cca 10 km pochodem. Tuto část závodu mají v režii družiny samy – finální informace zde naleznete ve středu večer/čtvrtek dopoledne. Vše je potřeba mít sbaleno na záda do batohu – s batohem půjdete určitou trasu.
S sebou si vemte KROJ + ŠÁTEK A KROJOVÉ KALHOTY, dále oblečení na pochod, dobré pohodlné boty, oblečení na ven/ sport, nepromokavou bundu, plavky + ručník, hygienické potřeby, pití a jídlo na páteční večer a sobotní dopoledne (oběd už je společný). Obecně se řiďte při balení naším seznamem, ale uvažujte délší cestu s batohem na zádech (tedy každý gram se počítá :-)). Na noc doporučujeme teplejší oblečení/termoprádlo, spacák a karimatku – spíme ve stanech, esuš/mističku, lžíci a hrneček.
Cena akce je 300 Kč.

Sraz – obě družiny mají sraz v 15:40 na Hlavním nádraží pod tabulí s odjezdy. Vlak odjíždí v 16:06.
Příšmaf (družina Příšmaf + Eliška Radkovská) – vedoucí družiny je Týnka, zástupkyní Verča.
Strigy (družina Strigy + Nikča, Johy, Wizi) – vedoucí družiny je Sonja, zástupkyní Nikča.
Na srazu nebudou přítomni žádní vedoucí, doprava na místo závodu je již součástí závodu.
Návrat bude v neděli 23.4. v 17:55 na Hlavní nádraží, rozchod je pod tabulí s odjezdy (vlak R 980 Vysočina by měl přijíždět v 17:54).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.