Přípravka na tábor (18.6.) a kanál v Brandýse nad Labem (19.6.)

Během tohoto víkendu se konají 2 akce. Tou první a důležitější je sobotní přípravka na tábor, kde je potřeba, aby byly všechny členky, které na tábor pojedou. Druhou akcí je nedělní kanál v Brandýse nad Labem. Na tuto akci se k nám pravděpodobně připojí i část vedení Bobrů a Albatrosů.

Přípravka na tábor – sobota 18. 6.

Budeme klasicky připravovat vše potřebné na tábor, kontrolovat stany, opravovat/kompletovat lodě a pár dalších maličkostí, které ale před táborem musíme vyřešit. Účast je povinná pro všechny členky, které jedou na tábor.
Sraz: sobota 18. 6. 9:00 v klubovně
S sebou: jídlo na celý den, pracovní převlečení, věci, které máte na starosti (starší členky)
Konec: v klubovně v 18:00

Kanál v Brandýse nad Labem – neděle 19. 6. (aneb po práci zábava)

V neděli bychom vyrazili na pořádný kanál v Brandýse nad Labem. Je to divočejší voda, než na Štvanici a lecos se dá trénovat mnohem lépe. Jsme dohodnutí s částí vedení Bobrů a Albatrosů (kteří v tu dobu nejsou na mistrovství v Lakrose), že se k nám připojí. Budeme s sebou mít kánoe a kajaky. V případě zájmu je možné se dohodnout na přespání v klubovně ze soboty na neděli.
Sraz: neděle 19. 6. 8:30 v klubovně
S sebou: jídlo na celý den, věci na vodu, neopren (kdo nemá, může si půjčit v klubovně), bunda vodačka, něco na rychlou energii (hroznový cukr, čokoláda, med, …), 180,-
Konec: v klubovně v 18:30

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.