Podzimní prázdniny v Moravském krasu

Na podzimní prázdniny pojedeme společně s Albatrosy, Bobry a Bobříky do Moravského krasu, kde máme domluvenou návštěvu několika jeskyní. Kromě speleoaktivit budou na akci společné hry, soutěže a procházky krásnou krasovou krajinou. Celá akce bude stát 600,-Kč.
Sraz: ve středu 27.10. v 6:30 ráno v klubovně. Pojedeme vlakem v 7:33 z hlavního nádraží. Pokud by někdo potřeboval přespat z úterý na středu, e potřeba nás kontaktovat. V úterý večer budeme připravovat společné věci a bude možné si případně vypůjčit dětské overaly či holinky do jeskyní.
Středeční program je pro všechny oddíly společný. Kaččí vedení dorazí až ve středu večer.
S sebou: spacák, karimatku, kroj (kdo má) + šátek, věci na převlečení do chaty, do přírody a na spaní, přezutí, overal/kompletní převlečení do jeskyní (nejlépe montérková kombinéza – toto oblečení bude kompletně od bahna), něco pod overal (termoprádlo nebo tenká tepláková souprava), holinky, plavky, ručník, hygienu, zápisník, tužku, uzlovačku, baterku (nejlépe čelovku) s náhradními bateriemi, hrníček, misku, lžíci, roušky (respirátory), svačinu, 600,- Kč (a cca 50,- až 100,- Kč kapesné), potvrzení o negativním PCR testu (nejlépe z úterý) nebo o očkování či prodělaném covidu.  Do vlaku a na výlety malý batůžek se svačinou, zápisníkem, tužkou, uzlovačkou, baterkou, rouškami, doklady a penězi. Ostatní věci povezeme autem.
Návrat: v neděli v 18:15 do klubovny, vlak přijíždí na hlavní nádraží v 17:42.

Schůzka ve středu 27. 10. nebude!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.