Závod Napříč Prahou přes tři jezy 28.9. 2019

Jako každý rok se účastníme závodu Napříč Prahou přes tři jezy, který se koná v tradičním termínu, a to na svatého Václava. Letos tedy v sobotu 28.9.2019. Start je na Císařské louce, konec tradičně na Štvanici.

Sraz: v sobotu v 7:00 v klubovně, pokud je to pro někoho o dost lepší, může přijít v 8:00 do loděnice, ale musí dát vědět den předem, že přijde do loděnice = napsat email a nebo SMS Vojtovi!!!. Pokud někdo nebude moc přijít vůbec, omluví se také Vojtovi, abychom mohli upravit posádky.

Návrat: závod končí vyhlášením výsledků na Štvanici mezi 13 a 14h. Po skončení závodu budeme ještě odvážet pramice do loděnice. Konec je tedy v klubovně/loděnici po odvežení lodí a úklidu (kolem 17h). Pokud je potřeba nějaký jiný odchod, prosím napište Vojtovi 🙂

S sebou: kroj!!, převlečení na vodu (ráno bývá chladno, ale ná závod moc vrstev nedoporučuji, spíše kvalitní termoprádlo), hrníček (plastové kelímky se z ekonomickoekologických důvodů ruší), 60 Kč, svačinu a energii na závod (ve formě hroznového cukru)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.