Lakros a dětský den

Důležité: Na dětský den vezměte kdo máte co nejvíce banánových beden!!!

Sobota 6.9. Lakrosový den
Odložený lakrosový turnaj O putovní lakrosku se nekoná, ale zájemci ze všech oddílů mohou přijít během soboty do klubovny, kde se budou konat aktivity spojené s lakrosem a sportem. Kromě tréninku si zahrajeme lakros i fotbálek, opravíme naše lakrosové vybavení, nainstalujeme reflektory na osvětlení hřiště, zprovozníme sklad sportovního materiálu atd. Mohou přijít i začátečníci (od věku cca 8 let), kteří se chtějí o lakrosu něco dozvědět a naučit se.
Sraz: v sobotu od 10:00 v klubovně.
Návrat: v sobotu skončíme asi tak v 18:00, je možné odejít i dříve nebo zůstat v klubovně až do neděle.
S sebou: sportovní oblečení a boty (nejlépe kopačky), tenisák, svačinu, plavky, ručník

7.9. Dětský den na Parukářce I
První dětský den, který pořádáme v rámci kampaně k referendu za zachování zeleně na Parukářce. Účast všech starších členů oddílu je více než žádoucí, abychom obsadili jednotlivé aktivity pro děti. Uvítáme i pomoc těch, kteří přijdou k aktivitám večer (18-20) a vystřídají ty, co potřebují odejít dříve. Pomoci mohou i rodiče (viz info o referendu Parukářka). Akce se nakonec uskuteční u nás v areálu, protože na Parukářce se koná jiná akce.
Sraz: v neděli od 10:00 v klubovně pořadatelé, vlastní dětský den začíná ve 13 h. Ze soboty na neděli je možné spát v klubovně.
Návrat: akce končí ve 20:00, je ale možné odejít i dříve.
S sebou: kroj, svačinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.