Podzimní prázdniny na kolech 26.10. – 29.10.

Letošní podzimní prázdniny budou společně s oddílem Albatrosů ve Voticích. Bude se spát v základně bez elektřiny a topit budeme v kamnech. Silně tedy doporučujeme čelovku, nebo alespoň baterku.
Kvůli logistice je potřeba se co nejdříve přihlásit na Doodle. Lze se přihlásit i na jednotlivé dny – pro ty, kteří by potřebovali přijet později, nebo odjet dříve.
Sraz na akci bude ve čtvrtek 26.10. v 8:30 v klubovně.
Návrat je plánovaný na neděli 29.10. do klubovny v 17:00.
S sebou – kdo má, vezme si kolo s povinnou výbavou (světla, brzdy, odrazky), kdo má lepení na kolo. Kdo nemá, půjčí si buď v klubovně, nebo na akci. Dále je třeba 400,-, oblečení na kolo (cyklokalhoty, triko, helmu, rukavice, bundu, popř. zámek na kolo), převlečení do chaty a přezůvky, oblečení na ven (pořádné boty), nepromokavá bunda či pláštěnka, batůžek na kolo, spacák (karimatka netřeba), zápisník, tužka, uzlovačka, baterka, nůž, stezka, jídlo čtvrteční oběd (sbalené v batohu).
Bližší informace budou na našich, nebo Albatrosích stránkách po Albatrosí schůzce, která se koná v úterý.

Ještě bych rád zmínil, že účast vedení Kaček bude spíše sporadická – já bohužel volno nemám a mohl bych pouze na víkendovou část, což zatím nemohu zaručit.
Markéta má v tuto chvíli poměrně dost školy, takže teprve ve středu bude vědět, jestli bude moci je, nebo jestli bude doma řešit školu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.